Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Antreprenorii din viitor și soluțiile pentru sănătate

Viitorul sănătății se conturează în fața ochilor noștri cu progrese în tehnologiile digitale de asistență medicală, cum ar fi inteligența artificială, VR / AR, imprimarea 3D, robotica sau nanotehnologia.  
Healthcare

Viitorul constă în cooperarea cu tehnologia, iar personalul din domeniul sănătății ar trebui să adopte tehnologii medicale emergente pentru a rămâne relevanți în următorii ani.

În medicină și asistență medicală, tehnologia digitală ar putea contribui la transformarea sistemelor de asistență medicală nesustenabile în sisteme durabile, la egalizarea relației dintre profesioniștii din domeniul medical și pacienți, oferind soluții mai ieftine, mai rapide și mai eficiente pentru tratarea bolilor.

Future Makers vine în ajutorul antreprenorilor de viitor care vor să inoveze sau să continue procesul de dezvoltare a societății printr-un un incubator online, cu webinarii, traininguri, conversații și mentorat care i-a adus până în finală și i-au ajutat să-și dezvolte afacerile de viitor, dar și să dobândească abilități specifice unui antreprenor.

Printre ideile de business în domeniul asistenței medicale din incubatorul Future Makers 2020 se află:

ACT – un set de tacâmuri cu maner flexibil dedicat persoanelor care suferă de artrită sau de alte boli care afectează mobilitatea membrelor superioare.

bioG.ro/TOP Minds   proiect de sanătate care constă în completarea unui chestionar cu răspuns instant, primirea unui Raport preventie, realizarea unei programări la un medic gastroenterolog.

EpilepsyHelp – colier care monitorizează starea unei persoane care este afectată de convulsii epileptice.

Synovius – un dispozitiv medical pentru recuperarea articulațiilor portabil, digitalizat ce poate lucra toate cele 3 articulatii (cot, genunchi și gleznă)

CardioMedive – dispozitiv sub forma unui plasture «  medical grade » care atașat pe pieptul pacientului colectează și analizează toți parametrii vitali esențiali.

Anul acesta se întrec idei de afaceri din 10 domenii, de la automatizare, educație, mediu, sănătate, agricultură, mobilitate, VR & AI, angajabilitate, servicii până la noi tehnologii care ne eficientizează activitățile în viața de zi cu zi, în artă și în business. Finaliștii anului 2020 vor fi live în 17 și 18 noiembrie, online, în cadrul conferinței Future Summit.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii