FacebookTwitterLinkedIn

Am o experiență de aproape 15 ani în management comercial internațional, fiind expert în marketing și vânzări. Din 2015 am fost Head of Marketing și ulterior Head of Sales la Colgate-Palmolive. Am lansat și consolidat o selecție de produse premium de succes. Cred în elocvența cifrelor, a studiului trendurilor și insight-urilor de consumator, dar consider că, dincolo de rațiune și strategie, alegerile inspirate sunt influențate de povești și emoții. Sunt căsătorită de 10 ani și am două fiice, Eva (3 ani) și Clara (10 luni).

De când sunt mamă, piramida valorilor a rămas aceeași. Întotdeauna familia a fost polul de gravitație, în jurul căruia am construit  celelalte axe ale vieții mele. Dar cu siguranță maternitatea mi-a oferit mai mult timp. Mai mult timp valoros pentru familia mea. Și, o dată cu timpul, am câștigat mai multă energie pozitivă, mai multă relaxare și un plus de confort creativ. Întotdeauna am fost o persoană extrem de atentă la detalii, dar de când am devenit mamă, această atenție a căpătat o nouă dimensiune. Pentru că acum sunt atentă la detalii și prin ochii fiicelor mele. În misiunea minunată de a le explica lucruri pe ințelesul lor, descopăr cu surpriză ce metafore superbe ne înconjoară, care ne scapă din cauza rutinei și a ritmului alert în care trăim. Și am învățat odată cu maternitatea că limitele fizice și psihice pot fi în permanență redefinite și că tot ceea ce ofer se reîntoarce întotdeauna.

TheEdit.ro a fost creat de mine și prietena mea, Irina Pogonaru. Este o expresie a lucrurilor pe care noi le prețuim cel mai mult: designul sofisticat, calitatea extraordinară și eleganța mereu actuală. Ne dorim să includem în selecția noastră doar obiectele pe care le iubim și pe care le-am alege pentru casele noastre. Selectăm piese de design interior, cu linii simple, dar în același timp, versatile și sofisticate, pentru oamenii care apreciază calitatea și eleganța atemporală. De asemenea, creăm, cu multă atenție la detalii, o linie proprie de accesorii și mic mobilier în ateliere mici din România.

Pentru că discutăm despre mame-antreprenor, mi-aș permite să fac o comparație. Afacerea mea este un alt copil al meu. Pe care l-am creat și pe care trebuie să îl cresc. Cu răbdare și perseverență, dar mai ales cu multă dragoste. Cred că în antreprenoriat, ca și în maternitate, avem parte de multe bucurii și împliniri, dar și de multe întrebări și neliniști. Ambele sunt o călătorie frumoasă și imprevizibilă, în care trebuie să investim mintea și sufletul nostru.