FacebookTwitterLinkedIn

Sunt trainer, formator și coach de mai mult de 10 ani, timp în care mi-am urmat pasiunea și am început să studiez și să finalizez cursuri acreditate de mindfulness. Sunt și autor al cărţii pentru copii „Mami, te vreau lângă mine“ şi al primei cărţi de buzunar de mindfulness „Minutul de mindfulness“ și fondator Juxi Magic.

Pentru mine, maternitatea a fost un capitol nou, o foaie goală pe care am început să scriu timid, dar sigur. Am păstrat foarte multe din ceea ce însemna Dana înainte de a fi mamă, dar am adus şi îmbunătăţiri. Am păstrat organizarea şi ierarhizarea priorităţilor zilnice, dorinţa de a învăţa ceva nou în fiecare zi, am adăugat mai multă compasiune pentru mine, am diminuat panica inutilă, am stat faţă in faţă cu frica şi am decis să devenim prietene.

Când am devenit pentru prima dată mamă, abia atunci am avut timpul meu cu mine şi am început să-mi răspund la întrebări pe care mi le adresam periodic, dar rămâneau fără răspuns. Atunci am realizat că eu sunt responsabilă pentru viaţa mea şi dacă vreau să schimb ceva trebuie să acţionez.

Și a apărut Juxi Magic – un proiect de suflet sosit odată cu prima mea fetiță, Iulia. Am început cu poezii scurte special create pentru ea, apoi cu spectacole interactive de 10-15 minute improvizate în funcţie de situaţii, am văzut că mă regăsesc în astfel de interacţiuni şi copilul meu răspunde pozitiv. Am continuat cu decor şi costume handmade. Am început cu scenarii pentru un singur personaj, iar acum, după aproximativ 5 ani, echipa este formată din 4 mămici dedicate conceptului Juxi Magic, suntem prezenţi în grădiniţe şi şcoli, petreceri tematice, târguri şi expoziţii pentru copii, avem spectacole publice săptămânale.

Conceptul Juxi Magic susţine creativitatea şi interactivitatea. Spectacolele noastre sunt interactive, eliminăm acea linie imaginară între scenă şi spectatori. Cei mici sunt primiţi cu braţele deschise să interacţioneze cu personajele Juxi şi de multe ori devin ei personaje în poveşti, răspunsurile şi soluţiile vin de la ei. Temele spectacolelor Juxi Magic sunt curajul, adevărul, sinceritatea, emoţiile, prietenia, grija faţă de mediu, importanţa fructelor în viaţa noastră etc.

În antreprenoriat am învăţat că nu toţi privim la fel lucrurile şi că venim cu „bagaje din copilărie“ chiar şi atunci când discutăm de business. Provocările pentru mine sunt etape de învăţare. Am înţeles că pentru fiecare scara de valori e diferită, aleg să nu mă opun sau să schimb oamenii. Încerc să motivez şi să găsesc pe cei care au aceeaşi frecvenţă cu mine, de la care pot învăţa.