FacebookTwitterLinkedIn

Mi-am construit universul profesional la intersecția dintre arta vizuală și antreprenoriat. Am absolvit University College London, apoi m-am specializat la KLC School of Design și Istituto Marangoni. Sunt designer de interior și antreprenor – în 2012 am creat Photoliu, un business de design și producție de mobilier personalizat ale cărui piese și-au găsit locul în publicații precum The New York Times sau Vogue Living. Anul trecut am lucrat la Londra, în studioul de design interior al Nataliei Miyar, iar acum sunt cofondator al site-ului TheEdit.ro. Sunt, de asemenea, mama Caterinei, care are acum aproape 10 luni.

Odată cu maternitatea, valorile mele au rămas aceleași. Au fost infuzate probabil cu un simț de răspundere crescut, însă nu cred că s-au schimbat. Au fost momente în care am prioritizat rolul de mamă în detrimentul celui de antreprenor, prietenă, fiică sau soție – însă am făcut-o asumat și cu bucurie. Mă inspiră faptul că am șansa să asist la cum înflorește în fața ochilor mei o viață și chiar am un input în tot ceea ce presupune aceasta – îmi fac plăcere tot research-ul, toate deciziile, toate planurile și selecțiile în rolul meu de mamă și, în mod surprinzător, simt că această stare generează energie și pentru altele, e o perioadă extrem de creativă pentru mine.

Cum se împacă maternitatea și cariera? Cred că e o constantă recalibrare, un „dans“ în căutarea unui echilibru – sunt zile în care simți că le-ai „împăcat“ și altele în care pare că, făcându-le pe amândouă, nu faci niciuna bine până la capăt.

Colecția pe care am creat-o pe TheEdit.ro este un interplay de materiale fine, culori prețioase și proporții armonioase. The Edit aduce acasă cele mai actuale piese de la târguri de design, dar și obiecte speciale create de designeri mai puțin cunoscuți. Alegem numai piese pe care, fără excepție, le-am pune și în casele noastre. Avem o estetică simplă, însă sofisticată, iubim detaliile metalice, catifeaua, inul, jocurile de texturi și alăturările surprinzătoare de culori. Suntem îndrăgostite de colecția noastră selectată cu multă atenție și pasiune, care este de fapt o expresie a lucrurilor pe care le prețuim cel mai mult: designul sofisticat, calitatea extraordinară și eleganța mereu actuală și nu-mi pot închipui ceva mai minunat decât crearea și creșterea propriei afaceri, chiar dacă vine la pachet cu dezamăgiri și nesiguranțe.