Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Anton Anton, ministrul Energiei: „Cărbunele în România nu poate fi eliminat”

Anton Anton, ministrul Energiei, a declarat într-un interviu pentru AGERPRES, că România nu poate să renunţe la producţia de energie pe cărbune, iar termocentralele din ţara noastră se vor alinia în ritmul lor la cerinţele de mediu ale Uniunii Europene şi nu atât de repede cum cer oficialii de la Bruxelles.
 aboneaza-te
anton anton

Ministrul a spus că reprezentanţii Comisiei Europene vor să înăsprească peste noapte cerinţele privind noxele din termocentrale şi a subliniat că va prezenta cu studii şi documente punctul de vedere al României, argumentând că nu suntem „de formă şi de umplutură” în Uniunea Europeană.

Anton Anton: „Nu pot să vin, chiar dacă e la modă, să vorbim despre carbon, decarbonizare, nu ştiu cum se cheamă, gazeificare, carbonicarbogazeificarea apelor minerale, nu ştiu, nu contează termenul, dar important este să înţelegem că în această strategie cărbunele în România nu poate fi eliminat” – conform AGERPRES.

În legătură cu liberalizarea pieţei de energie, ministrul le-a recomandat oamenilor să fie foarte atenţi când îşi schimbă furnizorul şi să citească noile contracte „şi pe cant”, întrucât ofertele pot ascunde capcane.

DE CE ROMÂNII NU AU ÎNCREDERE ÎN BĂNCILE COMERICALE? DE CE? AFLĂ AICI!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii