FacebookTwitterLinkedIn

Immofinanz, unul dintre cei mai importanți proprietari de clădiri de birouri din București, anunță numeroase parteneriate noi și extinderi ale contractelor de închiriere pe segmentul office local, pentru suprafețe de peste 37.000 de metri pătrați. Astfel, compania a atras chiriași noi pentru 19.200 de metri pătrați și a prelungit și extins contracte existente pentru mai mult de 18.000 de metri pătrați în șapte dintre clădirile sale de birouri clasa A din Capitală.

Forbes Best Office Buildings 2016: Top 10 hub-uri office

Printre cei mai importanți chiriași noi ai Immofinanz se numără Antena TV Group, una dintre cele mai importante rețele naționale de televiziune, care își va muta întreaga activitate în Iride Business Park, într-o suprafață de 9.000 de metri pătrați, Am Grup Agent și Q’s Inn, care au semnat contracte de închiriere pentru suprafețe totale de peste 3.500 de metri pătrați în Pipera Warehouse, și Banca Transilvania, cu 1.800 de metri pătrați închiriați în Băneasa Airport Tower. Alți șase chiriași noi completează lista de companii ce vor activa în Iride Business Park, printre care Deutsche Telekom Pan-Net Romania și ComputerGames.ro, care au semnat contracte pentru aproape 4.000 de metri pătrați. Complexul Victoria Park ajunge la un grad de închiriere de aproape 100% și își diversifică gama de produse și servicii disponibile în zona comercială de la parter, cu noi chiriași din sectoarele farmaceutic și wellness.

Cine sunt premianții de la Gala Forbes Best Office Buildings 2016?

„Suntem încântați de cum a decurs prima parte a anului 2016 în ceea ce privește portofoliul nostru local de clădiri de birouri, iar proprietățile noastre existente se bucură de o cerere în creștere”, a declarat Sorin Vișoianu, Country Manager Operations România în cadrul Immofinanz. „Numeroșii chiriași care ni se alătură, precum și extinderea multor contracte de închiriere ilustrează interesul companiilor pentru spații de birouri flexibile, de cea mai înaltă calitate.”

De asemenea, numeroase contracte de închiriere au fost prelungite și extinse, pe primul loc în topul acordurilor prelungite înscriindu-se Global Business Center cu o suprafață de 10.000 de metri pătrați. Mai mult, S-Park își consolidează poziția pe piață prin prelungirea și extinderea contractelor cu Wizrom, Johnson&Johnson și ING, parteneri Immofinanz încă din 2007, pentru suprafețe totale de peste 4.500 de metri pătrați.