FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltarea proiectului Nordis Mamaia 5***** a început în 2019, iar la finaliarea va avea în total peste 100.000 metri pătrați și peste 15.000 metri pătrați de plajă.

Conform analizelor, ansamblul hotelier Nordis Mamaia 5*****, operat exclusiv de Nordis Group, va fi cel mai mare hotel de leisure din Europa.

Horwath HTL, liderul global în consultanță și evaluare hotelieră și turistică, estimează pentru prima etapă a proiectului Nordis Mamaia o evaluare de piață după lansarea hotelului, la 16 iunie 2022, de aproximativ 157 milioane de euro. Rezultatul înregistrează o creștere de 25% pe an, considerând că valoarea de piață a proiectului la data evaluării, iulie 2021, este de 117 milioane de euro.

La data evaluării Horwath HTL, unitățile ansamblului Nordis Mamaia erau vândute în proporție de 90%. Zona de lobby și galeria comercială au fost inaugurate la sfârșitul lunii iulie a acestui an, iar proiectul va fi finalizat până la jumătatea anului 2022.

„Într-un timp scurt, proiectul Nordis Mamaia a înregistrat câteva recorduri notabile – este cea mai rapidă dezvoltare din România. Acesta dispune de un design unic și facilități premium, propune o ofertă de investiție unică în țară, iar numărul de unități vândute depășește 90%. Ne bucurăm de atenția presei din țară și a celei internaționale, cât și de atenția clienților, a potențialilor investitori și, în viitorul apropiat, a turiștilor care vor alege Nordis Hotels. Promitem să excelăm în produsele și serviciile oferite, de aceea colaborarea cu Horwath, cel mai renumit brand de consultanță și evaluare în domeniul ospitalității la nivel mondial, ne reconfirmă investiția strategică de peste 100 milioane de euro pe care am făcut-o în prima etapă a proiectului de pe litoral. De asemenea, o creștere estimativă de 25% pe an a valorii de piață validează potențialul turistic al zonei, creșterea cererii de apartamente premium rezidențiale și de vacanță într-o zonă lipsită până acum de investiții substanțiale românești, străine sau proiecte de o asemenea anvergură, pe care românii le așteptau de mult”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondatorul Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Architecture, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Hotels, Nordis Travel și Nordis Property Management.