FacebookTwitterLinkedIn

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a finalizat procedura de licitație pentru atribuirea un contract pentru realizarea și implementarea unei Platforme online de schimbare a furnizorului de energie electrică și gaze naturale la nivel național (POSF). Activitatea este derulată în cadrul proiectului “Dezvoltarea capacității instituționale a Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei pentru simplificarea procesului de schimbare a furnizorului de energie electrică și de gaze naturale”.

“Procedura de atribuire prin licitație deschisă s-a organizat în conformitate cu legislaţia din domeniul achiziţiilor publice, iar în urma derulării etapelor din cadrul procedurii a fost desemnată câștigătoare S.C. METAMINDS  S.R.L. Contractul de prestări servicii s-a semnat în data de 28.09.2021, de către președintele ANRE – domnul Dumitru Chiriță și directorul general Metaminds – domnul Andrei Cruceru”, a anunțat ANRE.

Compania desemnată câștigătoare este Metaminds. Durata contractului este de 11 luni și are valoarea de 10,8 milioane de lei plus TVA. 

“Această inițiativă demonstrează, încă o dată, importanța pe care ANRE o acordă optimizării proceselor operaționale din piața de energie, în scopul diminuării birocrației și consolidării concurenței, prin reducerea duratei de schimbare a furnizorului în beneficiul consumatorului final”, arată ANRE.