Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

ANRE a aplicat amenzi în valoare de 19,7 milioane de lei în anul 2018

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a anunţat, luni, că a aplicat în 2018 amenzi totale de 19,72 milioane lei (4,24 milioane euro), în contextul în care activitatea de control a vizat, în principal, marii operatori din domeniul energiei electrice şi gazelor naturale, informează New.ro.
energie-energy-utilities-utility-utilitati

La marii operatori din domeniul energiei electrice s-au efectuat 250 de acţiuni de control, încheindu-se 190 de procese-verbale de constatare şi sancţionare şi aplicându-se 276 de amenzi contravenţionale în valoare de 4 milioane lei.

În principal, ANRE a verificat modul în care au fost respectate dispoziţiile legale privind indicatorii de performanţă stabiliţi prin standardele de performanţă, respectarea condiţiilor de valabilitate ale licenţelor deţinute şi racordarea la reţelele electrice de interes public.

Controalele au mai vizat şi racordarea la sistemul de distribuţie al gazelor naturale, accesul la sistemul de distribuţie şi de transport a gazelor naturale, asigurarea de către utilizatorii de reţea a echilibrului comercial al portofoliilor acestora şi vânzarea de către producători a energiei electrice.

PUBLICITATEA ÎN PRESA SCRISĂ – ANUL 2018

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii