Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

ANPC: Comandamentul Litoral 2020

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a organizat la finalul acestei săptămâni o serie de întâlniri cu principalele categorii de operatori economici, care derulează activităţi comerciale în staţiunile de la malul Mării Negre.  
 aboneaza-te
momondo_Plaja Paphos_photoby-natalya-zaritskaya-unsplash

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a organizat la finalul acestei săptămâni o serie de întâlniri cu principalele categorii de operatori economici, care derulează activităţi comerciale în staţiunile de la malul Mării Negre, informează Agerpres.

Întâlnirile fac parte din acțiunile de informare și consiliere a mediului de afaceri în cadrul “Comandamentului Litoral 2020”.

Structura întâlnirilor se focusează pe supravegherea pieţei pentru ca drepturile consumatorilor să fie respectate în vacanţele de pe litoral. Misiunea suplimentară este de a se asigura că toți operatorii economici sunt informați în cee ace privește reglementările impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Aceștia trebuie să se asigure că noile reguli sunt respectate atât de personalul angajat, cât și de turiști.
Echipa ANPC alcătuită din Eduardt Cozminschi, preşedinte, Paul Anghel, director general şi Irina Chiriţoiu, directorul Centrului European al Consumatorului s-au întâlnit pe rând cu reprezentanţii industriei hoteliere, a administratorilor de plaje, a agenţiilor de turism și a celor din alimentaţia publică care activează pe Litoralul Mării Negre.

În cadrul programului “Comandamentului Litoral 2020” au fost expuse regulile generale, dar și cele legate de prevenirea răspândirii Covid-19.

Începând din luna iulie, comisarii care activează în cadrul “Comandamentului Litoral 2020” vor începe verificările, pe teren, pentru a se asigura că noile reglementări sunt respectate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii