Cautare
, Staff

Afaceri |
|

Anna Wintour și Tom Ford creează un fond pentru salvarea industriei modei

Departe de a fi scutită de consecințele pandemiei coronavirusului, industria modei luptă activ pentru supraviețuire în acest context îngrijorător. Pentru a ajuta mărcile cele mai afectate, Anna Wintour și Tom Ford fac echipă pentru a le oferi ajutor celor mai afectați din acest domeniu.
 aboneaza-te
https---hypebeast.com-image-2020-03-tom-ford-anna-wintour-fashion-aid-fund-a-common-thread-coronavirus-relief-01

Pandemia Covid-19 a creat în această perioadă o solidaritate fără precedent în industria modei. Pentru a lupta împotriva crizei  financiare coronavirusului, multe branduri au făcut donații pentru a ajuta țările afectate. Dar lumea modei în sine nu este scutită de efectele crizei actuale. Redactorul șef al revistei americane Vogue, Anna Wintour, și designerul amercian Tom Ford și-au unit forțele și au creat fondul financiar Common Thread, un fond care va sprijini brandurile și creatorii tineri de modă afectați de pandemia din Statele Unite.

Anna Wintour, activă deja în strângerea de fonduri prin iconica Met Gala, care strânge anual fonduri pentru Metropolitan Museum of Art din New York, precum și designerul american Tom Ford, președintele CFDA din ianuarie 2020, și-au unit astfel forțele în acest proiect comun de salvare a industriei modei. Această strângere de fonduri își propune să sprijine diverșii creatori americani din industria modei și, în special, cei care sunt cei mai afectați de criza actuală, inclusiv stiliști, designeri și producători.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii