Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Animația „Zootropolis” a înregistrat în România încasări de peste 400.000 dolari

Animația Disney „Zootropolis” a avut premiera pe 4 martie, are aproape 100.000 de admisii și deține un dublu record de box office în România.
Afis Zootropolis

Cea mai nouă animație Disney a debutat pe primul loc în opening weekend, cu încasări de aproape 190.000 de dolari și aproape 39.000 de admisii. În următorul weekend, filmul a avut peste 46.500 de admisii și a devenit astfel primul film distribuit de Forum Film România cu încasări mai mari în al doilea weekend după premieră, comparativ cu primul. Astfel, în România, „Zootropolis” a înregistrat încasări de 489.000 de dolari.

Coloana sonoră a filmului „Zootropolis” a fost creată de compozitorul Michael Giacchiano, care a marcat în acest fel prima colaborare cu Studiourile de Animație Walt Disney. „Într-o lume atât de variată precum cea din Zootropolis, aveam nevoie de cineva care să poată introduce în coloana sonoră senzația de exotic și puternic, dar care să ofere în același timp și o intimitate emoțională”, spune regizorul Byron Howard. „Noi spunem povești prin imagini, Michael spune povești prin muzică. Zootropolis este un film cu o mare încărcătură emoțională, care persistă de-a lungul întregii povești, iar Michael a fost alegerea perfectă pentru a aduce muzica în această extraordinară lume a animalelor”, completează acesta.

Michael Giacchino este recunoscut pentu compunerea coloanelor sonore din filme precum „Inside Out”, „The Incredibles”, „Ratatouille”, „Mission Impossible: Ghost Protocol” sau filmul Disney-Pixar „Up”, care i-a adus un premiu Oscar, un Glob de Aur, un premiu BAFTA și două premii Grammy.

Varianta subtitrată a trailerului „Zootropolis”:

 

Varianta dublată a trailerului „Zootropolis”:

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii