Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Animal Planet difuzează în premieră globală „Eroi pentru animale”

Animal Planet difuzează în premieră globală de sâmbătă, 9 iunie, de la ora 22:00, seria „Eroi pentru animale” ce pune în prim plan poveștile oamenilor care sunt dispuși să depășească orice obstacol pentru a ajuta animalele aflate în dificultate să supraviețuiască, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Animal Planet

De la Pen Farthing, un fost soldat din marina britanică care a făcut posibil ca peste 700 de câini să fie adoptați de soldați din Afghanistan, o familie australiană care salvează pui de koala din calea furtunilor din anotimpul ploios, și până la Derrick Campana, doctorul care creează proteze pentru animale – fiecare episod prezintă povestea inspirațională a unui erou care a decis să se dedice în totalitate salvării unor animale, notează Media Expres.

Iată cine sunt ei:

Derrick, designer de proteze și aparate dentare pentru animale

Derrick Campana administrează Animal OrthoCare, unde reușește să ajute nenumărate animale. Printre pacienții lui preferați se numără Jabu, un elefant de 30 de ani din Botswana căruia Derrick îi construiește prima orteză pentru picior și Chi Chi, un câine tetraplegic, salvat dintr-o piață de carne din Coreea de Sud, care poate alerga din nou mulțumită protezelor lui Derrick.

Izzy, îmblânzitoarea de koala 
Deși are doar 10 ani, Izzy a devenit mama-surogat a lui Crikey, un ursuleț koala pe care l-a salvat și l-a ajutat să se însănătoșească. Ea și familia sa își petrec timpul salvând urșii koala aflați în pericol, pe care îi repun pe picioare în casa lor și, apoi, îi eliberează în sălbăticie.

Pen și câinii de război 
Pen Farthing și prietena lui, Hannah Surowinski, administrează Nowzad – primul și singurul adăpost oficial de animale din Afghanistan. Aici sunt salvate și îngrijite sute de animale care nu ar putea supraviețui condițiilor grele din zona de război.

VEZI TOPUL AGENȚIILOR DE PUBLICITATE PENTRU ANUL 2017! SUNT MULȚI BANI! 

Jan și Tim, îngerii păzitori ai animalelor de la circ 
Jan Creamer și Tim Phillips, managerii organizației de protecție a animalelor Animal Defenders International (ADI), merg în Peru pentru a salva o maimuță-păianjen și șase lei care au fost ținuți în cuști și obligați să participe la spectacolele de circ locale. Organizația a reușit deja să interzică spectacolele de circ cu animale în peste 40 de țări.

Katherine și Raiul elefanților
Katherine Connor și cei cinci copii ai ei administrează și trăiesc într-un sanctuar unic pentru elefanții din Thailanda – Boon Lott Elephant Sanctuary. Aici, Katherine îngrijește elefanți pe care îi salvează de practicile distructive din industria lemnului și cea a turismului.

În 2015, Estelle Raballand l-a cunoscut pe Ponso – singurul cimpanzeu din zona Coastei de Azur, care locuia singur pe o insulă. De atunci, între cei doi s-a creat o legătură incredibilă, care a încurajat-o pe Estelle să viseze la construirea unui adăpost pe Coasta de Azur unde Ponso și alți cimpanzei să poată trăi împreună.

Seria „Eroi pentru animale” este creată de Animal Planet în colaborare cu The Dodo – brandul digital numărul 1 în lume pentru iubitorii de animale, care își propune să apropie oamenii și animalele prin povești emoționante despre conexiunea dintre aceștia.

„Eroi pentru animale” este o producție pentru Animal Planet marca Nomadica Films. Producători: din partea Nomadica Films – Jared McGilliard și John Collin; pentru The Dodo – Izzie Lerer, Yujung Kim, Joanna Zelman, Matt Pickar, Hayley Lozitsky; din partea Animal Planet – Keith Hoffman, Sarah Russell.

Poveștile eroilor pentru animale pot fi urmărite în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, pe Animal Planet.

VEZI CÂȚI BANI AU FĂCUT TELEVIZIUNILE ÎN 2017!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii