Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Anghel Iordănescu

Anghel_Iordanescu.jpg
Avere: 10 milioane de euro Vârsta: 60 de ani Reşedinţa: Ilfov Domenii: Imobiliare, turism         

Senator independent, Anghel Iordănescu a fost aproape de a reveni, anul acesta, alături de „prima iubire“, clubul de fotbal Steaua Bucureşti. Finanţatorul din Ghencea, Gigi Becali, i-a oferit acestuia o funcţie de conducere în cadrul clubului bucureştean, însă totul a „căzut“ atunci când Gheorghe Hagi, un alt nume mare al fotbalului românesc, a refuzat să ia parte la proiectul patronului stelist.

Fostul jucător şi antrenor al clubului militar a condus ani buni şi echipa naţională, pe care a calificat-o la două turnee finale ale Campionatului Mondial (1994 și 1998) şi la unul al Campionatului European din 1996.

În prezent, senatorul Anghel Iordănescu are în patrimoniu, potrivit declaraţiei de avere oficiale postate pe site-ul Senatului României, nu mai puţin de 11 terenuri intravilane şi extravilane în Pipera, Iancu Nicolae şi Ştefăneşti şi şase case. El deţine patru case în Capitală, o casă de vacanţă în Snagov şi una în Breaza.

Fostul selecţioner deţine şi trei autoturisme, respectiv un Audi Q7, un BMW X5 şi o Kia Sorento. Iordănescu este printre acţionarii Hotelului Belvedere din Predeal, iar din contracte de închiriere încasează, anual, peste 200.000 de euro. Cei mai mulţi bani, pe care i-a câştigat într-un timp relativ scurt, au fost cei din vremea în care Anghel Iordănesu antrena la Al Hilal, formaţie saudită condusă ulterior de Cosmin Olăroiu. În doar opt luni de antrenoriat, în anul 2001, el a reuşit să adune circa trei milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii