Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

HR |
|

Angajări cross-industry prin noua platformă EasyStaff

Easystaff este o platformă multi-rol și multi-user care își propune să conecteze temporar excedentul de forță de muncă din anumite domenii cu deficitul de forță de muncă din alte domenii.
angajari cross-industry (1)

Platforma este B2B și va cuprinde într-o primă fază personalul disponibilizat din industria ospitalității care își dorește să lucreze în alte sectoare (retail, curierat, call-center, agricultură, muncă sezonieră la mare/munte etc).

Datele persoanelor disponibilizate sunt puse la dispoziție în format hard copy sau soft copy, după cum este mai ușor fiecărui hotelier. Acestea conțin informații despre candidați, inclusiv calificările lor și domeniul în care ar dori să lucreze. Datele, pentru care candidații și-au exprimat acordul de a fi prelucrate, sunt încărcate în platformă, iar angajatorii vor putea face viualiza candidații după crearea contului de membru.

Pentru contactarea candidaților și invitarea la interviu, companiile au două variante, fie să-i contacteze direct, fie să apeleze la serviciile EasyStaff.

Detalii, pe easystaff.ro sau office@easystaff.ro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii