Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

ANG Luxury Properties estimează o cifră de afaceri de 1,5 mil. euro pentru 2021

ANG Luxury Properties a fost fondată de Alexandru și Nicoleta Manea în 2011 și este o agenție imobiliară care deservește cumpărători și vânzători de proprietăți de lux din zona de Nord a Bucureșitului. Agenția a înregistrat o performanță de peste 15 milioane de euro vânzări totale și 150 de milioane de euro în listări active.
Nicoleta Manea

Compania estimează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de euro pe fondul creșterii interesului românilor pentru locuințe mai bune, cu facilități premium.

ANG Luxury Properties remarcă, despre piața imobiliară premium, că românii sunt din ce în ce mai educați din punctul acesta de vedere și încep să aprecieze diferit nivelul de pregătire al unui consultant imobiliar. În topul cerințelor clienților predomină locația, suprafața generoasă (de peste 200 de metri utili), finisajele de calitate, vederea amplă și cât mai mult privacy. Și aceasta este o trăsătură importantă a pieței în care cumpărătorii români știu exact ce vor de la viitoarea locuință și sunt dispuși să plătească pentru calitate fără compromisuri.

„(…) Am ajuns într-un punct important al dezvoltării pieței din România și a noastră ca jucător de top. Vorbim de 10 ani de dezvoltare a echipei, a felului în care abordăm acest business, dar și în relația cu clienții noștri. Suntem acum în punctul în care pot spune că în zona de luxury nu avem concurență, de la lifestyle și nivel de pregătire până la proiectele în care vindem clienții de care ne ocupăm. (…) Privesc cu optimism și încântare următorii 10 ani, deoarece văd de la an la an cum tot mai mulți români știu ce vor și învață că ofertele bune le au companiile serioase care fac acest business la un nivel înalt. Estimez, de pe o parte, că vor apărea proprietăți nișate și, pe de altă parte, vor dispărea acele proprietăți vechi, care nu se mai potrivesc în anumite zone. De altfel, orașul se va extinde considerabil în următorii ani”, a declarat Nicoleta Manea, CEO ANG Luxury Properties.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii