Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Andrei Văcaru a fost promovat la conducerea Departamentului Capital Markets în cadrul JLL România

JLL România anunță promovarea lui Andrei Văcăru ca șef al departamentului Capital Markets, poziție preluată la 1 august 2018.
Andrei Vacaru JLL

Acesta are o experiență de peste 13 ani pe piața imobiliară din România, unde a lucrat pe diverse segmente, printre care investiții, consultanță, retail. El s-a alăturat echipei JLL în mai 2007, iar din 2014 lucrează în cadrul departamentul de Capital Markets.

A contribuit la încheierea unora dintre cele mai importante tranzacții din România, precum vânzarea Militari Shopping Center (95 mil. euro), Radisson Hospitality Complex (cca 170 mil. euro), Sibiu Shopping City (100 mil. euro), Europolis Park (peste 100 mil. euro) și Promenada (148 mil. euro).

Departamentul Capital Markets al JLL Romania a fost implicat în ultimii patru ani în tranzacții cu un volum total de aproape 1 miliard de euro.

”Vedem o creștere a volumului de investiții, a numărului de tranzacții și a interesului investitorilor imobiliari pe piața din România”, a declarat Andrei Văcaru, Head of Capital Markets JLL România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii