FacebookTwitterLinkedIn

Andrei Ștefan Iacob, CEO TrustMotors

Evoluția companiei într-un cuvânt

Surprinzătoare. Având în vedere contextul acestui an, am reușit să ne atingem obiectivele propuse pentru acest an. Și noi, ca toți jucătorii din industria auto am fost nevoiți să ne adaptăm perioadei, dar acest lucru ne-a ajutat în evoluția noastră. Am realizat că avem o echipă puternică.

Cele mai importante lecții

Eu personal am învățat că celebra zicală românească “Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg” s-a aplicat perfect în acest an. Am fost nevoiți să ne recalibrăm puterile și planurile pentru a atinge obiectivele propuse pentru acest an și pentru a ne menține poziția pe piață.

Prestația autorităților

Această situație este una fără precendent atât în România, cât și în restul lumii. Ajutorul statului pentru companii și antreprenori a fost important.

Strategia de business pentru 2021

Această perioadă a accelerat cererea de mașini electrice iar noi ne dorim să oferim soluții prin toate mărcile aflate în portofoliul nostru. Și să ne consolidăm poziția în piață. De asemenea vrem să ne dezvoltăm și să ne focusăm pe integrarea corectă a mărcii Opel în portofoliu nostru.

Provocări în 2021

Este mai mult decât evident că prima și cea mai importantă provocare a acestui an este criza sanitară, care conform teoriei bulgărului de zăpadă, a adus cu ea și alte provocări. Dacă ne gândim la nivel global, vorbim în primul rând de criza economică și mișcările sociale.