Cautare
, Contributor

Proiecte speciale |
|

Andrei Panaiotu, studentul la geologie implicat în proiecte umanitare

207660_473263856053312_213548918_n.jpg
“Mereu mi-a plăcut să îmi depășesc limitele și să descopăr”, spune Andrei Panaiotu, câștigătorul premiului de studentul român Erasmus al anului.

Premiul i-a fost decernat în cadrul Galei Ligii Studenților Români din Străinătate, eveniment care a avut loc la începutul lunii ianuarie la Palatul Parlamentului. “În facultate m-am orientat rapid spre grupurile științifice, îmbinând utilul cu plăcutul, și astfel am fost implicat în proiecte de cercetare diverse, am putut prezenta rezultatele la conferințe internaționale și chiar să public un articol”, precizează Andrei.

Aflați mai multe despre Gala LSRS 2013.

Funcția de președinte al Bucharest Student Chapter i-a creat oportunitatea de a-și dezvolta caracterul organizațional, și totodată de a-și oferi ajutorul atât facultății, dar și studenților.

“Pe lângă activități profesionale, sunt implicat și în proiecte umanitare, participând la reparația complexului de adăpost și reintegrare socială a copiilor abandonați Valea Plopului, Prahova, la organizat donații și la acompanierea instrumentală (chitară) a corului de colinde în cadrul concertului caritabil organizat de Compania „Dan Puric”. Pe partea civică, sunt un membru și în asociațiile care se ocupă cu promovarea transportului alternativ”, mai spune Andrei.

În prezent, Andrei urmează un program de masterat în cadrul Universității București, Facultatea de Geologie și Geofizică.

În cadrul Galei LSRS 2013, au participat peste 800 de invitați personalități din mediile academic, cultural, public și privat, studenţi şi absolvenţi români și membri LSRS din peste 30 de ţări și au fost oferite nouă premii

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii