Cautare
, Staff

Tech |
|

Andrei Frunză, cel care a condus operațiunile eJobs, este noul CEO al Clever Taxi

Clever Taxi anunță o nouă persoană la conducerea companiei, începând din luna septembrie.
Andrei Frunza - CEO eJobs

Mihai Rotaru a decis să renunțe la rolul de CEO al Clever Taxi după exitul din vara trecută, fiind înlocuit de Andrei Frunză, care a coordonat din poziția de CEO operațiunile eJobs Group, paltformă de recrutare online.

Clever Taxi a ajuns la peste 20.000 de șoferi și peste 1 milion de utilizatori. Mihai Rotaru va rămâne la conducerea companiei până în septembrie 2018 pentru a asigura o tranziție ușoară noului CEO.

Experiența profesională a lui Andrei Frunză include, de asemenea, poziții de management în proiecte de online payments, digital publishing și marketplaces. Acesta va intra oficial în funcție din septembrie 2018.

„Creșterea constantă de la an la an a poziționat Clever Taxi drept cea mai cunoscută și utilizată aplicație de transport din România, fapt care a condus, ulterior, la unul dintre cele mai mari exituri din piața de mobile locală. Am decis, așadar, să iau o pauză”, declară Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi.

Clever Taxi a fost fondată în 2011 și este prima aplicație de e-hailling din România care permite plata cursei cash sau cu cardul. Cu 1 milion de utilizatori și peste 20.000 de șoferi înregistrați, Clever Taxi este leaderul de piață din România.

Începând cu iunie 2017, Clever Taxi a fost cumpărat de mytaxi, cea mai mare platformă de transport din Europa. Daimler Mobility Services este grupul din care fac parte mytaxi și Clever Taxi și are ca misiune crearea unui ecosistem de mobilitate urbană bazat pe o creștere dinamică concentrată pe client.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii