Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Andrei Dudoiu: Era digitală generează probleme de livrare de formă, nu de fond

„Epoca digitală în care am intrat de ceva timp generează niște probleme de livrare, mai degrabă de formă și nu de fond. Tehnologia le permite băncilor să inoveze mult mai mult decât până acum. Ecosistemul digital oferă atât oportunități cât și amenințări băncilor” spune Andrei Dudoiu,  CEO Volksbank România.
06volksbank_arhiva_evz_2133dd2a25.jpg

CEO-ul Volksbank a pus problema „dacă Apple a început ofere modele de plăți pentru clienții lor, de ce băncile nu ar putea furniza servicii nonfinanciare? Cred că avem deja parteneriate de succes între instituții bancare și nonfinanciare și pe piața românească”.

Mai exact, în această eră digitală Andrei Duoiu este de părere că „ nu este corect drumul care ne transformă pe toți în niște roboței și deciziile se iau de niște sisteme. Cred că trebuie să permitem colegilor noștri să fie bancheri adevărați și să ia decizii. Consider și că niciun client serios nu și-ar depune banii într-o bancă fără să aibă în primul rând un contact real, în carne și oase, cu un reprezentant al băncii. Pentru domeniile pe care dorim să le abordăm și pentru piața locală cred că este nevoie să avem echipe dedicate, fiindcă pe lângă noile platforme, diferența în banking o face specializarea, vorbitul în aceeași limbă cu clientul și respectul”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii