FacebookTwitterLinkedIn

Bit Sentinel, companie specializată în securitate cibernetică fondată și condusă de Andrei Avădănei (alumni 30 sub 30), dă startul noului sezon UNbreakable România.

Înregistrarea pentru cel de-al doilea sezon din 2021 este gratuită, iar liceenii cu vârsta de peste 16 ani și studenții care frecventează o instituție de învățământ din România se pot înscrie pe site-ul oficial al UNbreakable România.

Aici, tinerii vor putea participa la o serie de webinarii cu experți din industrie. În această etapă, participanții au ocazia de a se familiariza cu exercițiile care se dau în acest tip de competiție și pot discuta cu mentorii UNbreakable România pentru a pune întrebări și pentru a clarifica orice nelămurire legată de concurs sau de probleme de securitate cibernetică, în general.

„În spiritul începerii anului școlar și a celui universitar, am considerat oportună și continuarea programului educațional UNbreakable România. Ediția din primăvară – vară s-a bucurat de un real succes și, pe fondul creșterii atacurilor cibernetice la nivel local, credem că este necesar să acordăm o atenție sporită educării și dezvoltării talentelor locale pentru a crea o nouă generație de hackeri etici, capabilă să combată amenințările informatice”, a declarat Andrei Avădănei, CEO Bit Sentinel.

Pentru sezonul toamnă – iarnă, UNbreakable România propune o gamă largă de subiecte pentru exercițiile din concurs și pentru resursele teoretice. Pentru începători, subiectele vor varia de la concepte fundamentale de securitate cibernetică, tehnologii pentru asigurarea securității cibernetice, tehnologii pentru identificarea vulnerabilităților și chiar se va discuta despre posibilitatea dezvoltării unui business sau startup în securitate cibernetică. Pentru cei mai avansați, se va discuta deja despre criptografie și algoritmi de criptare, encodare sau hashing, securitatea și exploatarea vulnerabilităților în aplicații web, aplicații mobile sau de desktop, vulnerabilități și securizare a infrastructurilor Telco, Cloud și IoT, la enumerarea și exploatarea serviciilor și sistemelor sau analiza jurnale electronice (logs).