Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Andreea Răducan a fost aleasă în funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică

Andreea Răducan, fostă campioană mondială și olimpică, a fost aleasă, vineri, în funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică, fiind votată în majoritate de membrii afiliați prezenți la Adunarea Generală de alegeri organizată la sediul Ministerul Tineretului și Sportului, informează AGERPRES.
andreea raducan

Andreea Răducan a câștigat mandatul pentru legislatura 2017-2021 cu 42 de voturi pentru, unul fiind anulat.

Andreea Răducan (33 de ani) a declarat în fața membrilor afiliați că actuala echipă de la federație „s-a erodat în timp” și a cerut unitate pentru a aduce gimnastica unde îi este locul.

VEZI pe ANDREEA RĂDUCAN LA FORBES HEROES 2016

Andreea Răducan: „Un singur om nu poate schimba un sistem, de aceea vă rog să fiți alături de mine cu tot profesionalismul de care ați dat dovadă până acum. Gimnastica rămâne cel mai medaliat sport din România și deși acum părem cumva rătăciți, consider că nu am uitat cum se face gimnastica. Trebuie să fim o echipă unită. Pentru că, din păcate, această echipă s-a erodat din interior în ultimul timp. Nu mai este loc de orgolii, nu voi mai permite acuzații în spațiul public și nici exagerări, care de cele mai multe ori au fost nefondate. Și dacă va fi nevoie, vom apela și la justiție, dar eu sper să nu fie cazul. De asemenea, nu voi tolera un comportament neadecvat din partea antrenorilor”.

Andreea Răducan îl succede în funcție pe Adrian Stoica, acesta fiind președintele Federației Române de Gimnastică în ultimii 11 ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii