Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Andreea Esca lansează o emisiune de interviuri la Europa FM

Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV, va realiza la Europa FM o emisiune de interviuri cu cele mai importante personalități ale momentului.
45. Andreea Esca

Show-ul se va numi „La Radio cu Andreea Esca” și va fi difuzat sâmbăta, la ora 12:00, la Europa FM. Primul invitat este Andi Moisescu. Deși are o carieră în jurnalism de mai bine de 20 ani, este pentru prima oară când Andreea Esca este realizatoarea unei emisiuni la radio.

Andrada Burdalescu, jurnalista care conduce operațiunile grupului Lagardere în România, a declarat: „Suntem un radio independent și credibil care încearcă în mod consecvent să-și construiască cele mai bune programe. Ne respectăm ascultatorii, iar deontologia profesională este singurul nostru crez, așa că e o mare bucurie pentru noi să o avem alături de-acum înainte și pe Andreea Esca”.

Europa FM are, în acest moment, un portofoliu de jurnaliști importanți în emisiunile sale: Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran – colaboratori în „Deșteptarea” cu George Zafiu și Vlad Petreanu, Ovidiu Ioanițoaia.

Andreea Esca va putea fi ascultată pentru prima dată la Europa FM mâine dimineață, invitat special în emisiune matinală „Deșteptarea”.

Europa FM face parte din grupul media Lagardere România alături de Radio 21 și Vibe FM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii