Cautare
, Contributor

Forbes.com

Media şi entertainment |
|

Andrea Bocelli, Slash, Cirque du Soleil sau Richard Clayderman ajung în România în 2013

cirque_du_soleil_ovo_acrosport4.jpg
Tabloul de divertisment al anului 2013 cuprinde evenimente şi artişti celebri, printre care se numără Andrea Bocelli, Slash, Cirque du Soleil sau Richard Clayderman, alături de festivaluri electrizante, precum SENSATION sau Rock the City 2013.

Luna ianuarie aduce 3 spectacole ale Baletului pe gheaţă din Sankt Petersburg, care vor avea loc în 4 oraşe, după cum urmează: Spărgătorul de nuci, 15 ianuarie, la Sala Olimpia din Timişoara şi în data de 18 ianuarie la Sala Polivalentă din Sibiu, Lacul lebedelor, 17 ianuarie, la Opera Română din Cluj-Napoca şi Romeo şi Julieta, 19 ianuarie, Sala Palatului, Bucureşti.

Taxi, una dintre cele mai longevive trupe româneşti, cu 14 ani de concerte pe scenele din toată ţara, va concerta la Bacău la Teatrul de vară, în data de 18 ianuarie. Bilete pentru aceste evenimente pot fi achiziţionate prin intermediul G-ticket, precum şi pe site-ul Eventim.

Trupa Krypton se va reuni în componenţa care a fost definită ca "formula de aur": Eugen Mihăescu, Sorin Voinea, Răzvan "Lapi" Lupu, Gabriel "Guriţă" Nicolau şi Cătălin Fotin vor concerta pe 31 ianuarie în cadrul KRYPTON Reunion, la Hard Rock Cafe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii