Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

André Rieu revine în România în calitate de compozitor al coloanei sonore pentru filmul „Nuntă în Toscana”

Comedia romantică „Nuntă în Toscana”, ce va avea premiera în cinematografele din România pe 28 august 2015, readuce în prim-plan muzica lui André Rieu, urmând seriei de concerte susținute de artistul olandez la București.
nunta_in_toscana_a6_a_side

„Regele valsului”, cum este supranumit André Rieu, a compus împreună cu violonistul Frank Steijns trei piese noi pentru coloana sonoră a filmului olandez „Nuntă în Toscana”. Este vorba despre piesele „Tuscan Wedding Waltz”, „Volare con te” și „Bella Tarantella”.

André Rieu a declarat despre experiența lucrului la coloana sonoră și despre aceste noi piese: „Trăim încă multe amintiri de vis după ce am petrecut clipe de neuitat în Toscana, unde am înregistrat în localitatea Cortona.  Ideea unei ‚nunţi în Toscana’ a fost o sursă de inspirație pentru amândoi. Ne-am putut răsfăţa într-un stil italian delicios, pe notele  romanticului Vals Toscan de Nuntă (Tuscan Wedding Waltz) sau în exuberanța radiantă Tarantella. Piesele se vor regăsi cu siguranţă pe viitorul meu album, ce va fi lansat în toată lumea”.

Acţiunea filmului este plasată în Toscana. Tânăra și frumoasa Sanne (Sophie van Oers) trăiește în Italia, unde – împreună cu părinții ei – administrează Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunți de vis.

Sanne organizează nunțile altora, deși căsătoria ei a eșuat: e divorțată și locuiește singură. La aniversarea celor treizeci de ani, Sanne îl întâlnește pe Jeroen, un avocat specializat în divorțuri, care nu crede în dragoste. Vor primi încă o șansă în viață, sau vor continua doar să asiste la căsătoriile și divorțurile altora?

„Nuntă în Toscana” este distribuit în România de Taylor Projects, care a mai adus în România şi alte filme, precum „Amazonia” 3D, „Moş Crăciun picat din cer” sau „Călătorie de Crăciun”.

Producția olandeză a rulat timp de opt săptămâni în cinematografele din Olanda, surclasând la box office blockbustere hollywoodiene. În săptămâna premierei, „Nuntă în Toscana”  a avut încasări mai mari decât „The Wolf of Wall Street”, în a doua săptămână a surclasat „American Hustler”, iar în a treia „Monuments Men” și  „Lego Movie”, conform boxofficenl.net.„Nuntă în Toscana”  a mai fost distribuit cu succes în Ungaria și Coreea de Sud, România fiind a cincea țară în care este adus filmul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii