FacebookTwitterLinkedIn

Biletele sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie, de la ora 18.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

Datorită cererii extraordinare din partea publicului din România pentru primele concerte, André Rieu și municipalitatea au căutat împreună soluții pentru a veni în întâmpinarea fanilor, explică organizatorii. Astfel, un nou concert a fost programat pentru ziua de sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piața Constituției. André Rieu și echipa sa mulțumesc pe această cale municipalității pentru sprijinul acordat și pentru felul în care au colaborat pentru a extinde perioada în care pot fi organizate concerte, oferind astfel tuturor fanilor posibilitatea de a participa.

„Dragi români, doresc să vă urez Sărbători Fericite!”, transmite André Rieu care a pregătit un mesaj video de Crăciun special pentru fanii români.

Organizatorii au mai anunţat că, în cazul rezervărilor la concertele deja anunțate, care din diverse motive au fost anulate de clienți, procedura uzuală aplicată de Eventim este să repună în vânzare biletele corespunzătoare.