Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Andra donează 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balș

Andra se implică în lupta împotriva coronavirusului. Artisa a anunțat, în cadrul unui live făcut pe Facebook, că va dona 20.000 de euro Spitalului Matei Balş din Bucureşti.
 aboneaza-te
IMG_5090

„Aş vrea să vă încurajez să ajutaţi aşa cum puteţi spitalele care au nevoie de susţinere. Nu vor face faţă dacă spitalele vor fi din ce în ce mai multe. Tocmai de asta m-am gândit să fac o donaţie către Spitalul Matei Balş şi aş vrea să încurajez artiştii şi oamenii care au posibilităţi, aşa că eu voi face acest lucru. Vreau să fac o donaţie către Spitalul Matei Balş. Aş vrea să donez 20.000 de euro, din suflet, din toată inima mea. Sper ca această sumă să îi ajute în vreun fel, măcar puţin, pe cei bolnavi. «Inevitabil va fi bine» este mesajul meu pentru toţi oamenii bolnavi“, a spus Andra.

Artista și-a arătat aprecierea pentru eforturile depuse de medici în această perioadă și și-a exprimat îngrijorarea pentru ce se întâmplă în lume.

„Siguranţa este pe primul loc, siguranţa noastră şi a tuturor. Când văd ce se întâmplă în lume, sigur, nu vreau să mă panichez, dar în acelaşi timp trebuie să fim precauţi şi să nu se ajungă la mai multe cazuri. Mi se face inima cât un purice când aud la ştiri încă un caz, că se înmulţeşte numărul bolnavilor de coronavirus. Vreau să felicit toţi doctorii şi toţi oamenii care lucrează în scopul de a-i vindeca sau de a-i ajuta pe toţi oamenii bolnavi de coronavirus, vreau să îi aplaud pe doctorii din spitale, pe asistentele care sunt acolo. Mi se pare incredibil ce fac oamenii ăştia pentru noi.”

Soția lui Cătălin Măruță, Andra (33 ani) și-a reprogramat cele mai importante evenimente din acestă primăvară, concertele „Pasion” (ce urmau să aibă loc pe 4 și 5 aprilie, la Sala Palatului) pentru începutul toamnei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii