FacebookTwitterLinkedIn

Acest acord de colaborare, primul în România, face parte din procesul de expansiune al Andersen Global în Europa de Est.

Țuca Zbârcea & Asociații este o firmă de avocatură de tip „full service”, având, la sediul său din București, peste 110 avocați, dintre care 28 de avocați asociați. De asemenea, firma include divizii de specialitate – consultanță fiscală, insolvență și proprietate intelectuală. În plus, Țuca Zbârcea & Asociații a înființat parteneriate cu birouri din China, Israel și Republica Moldova.

„Suntem mândri să devenim firma cu care Andersen Global colaborează în România. Acest parteneriat ne va oferi acces la clienți internaționali, proiecte transfrontaliere și know-how, consolidându-ne astfel poziția pe piața avocaturii de business din România”, a declarat Gabriel Zbârcea, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

Ariile de practică ale Țuca Zbârcea & Asociații includ: drept societar si comercial; fuziuni și achiziții; soluționarea disputelor (inclusiv în contencios administrativ); reglementare; dreptul muncii; drept financiar-bancar; piețe de capital și valori mobiliare; dreptul concurenței și ajutor de stat; protecția datelor cu caracter personal; energie și resurse naturale; dreptul mediului și avize de mediu; drept imobiliar; aspecte juridice privind sănătatea și industria farmaceutică; comunicații electronice și tehnologia informației; proprietate intelectuală; asigurări și pensii private; mass-media și publicitate; drept maritim și transporturi etc. Divizia sa de consultanță fiscală, Țuca Zbârcea & Asociații Tax, acoperă diverse arii de impact fiscal, cum ar fi planificarea tranzacțiilor, due diligence fiscal, asocieri, finanțări, structuri imobiliare și alte structuri complexe, asistență în cadrul controalelor și disputelor fiscale.

„Sunt convins că, într-un mediu de afaceri din ce în ce mai complex, această colaborare în domeniul fiscal și juridic va aduce un plus de valoare pentru clienții noștri”, a adăugat Alexandru Cristea, Tax Partner al Țuca Zbârcea & Asociații Tax.

„Țuca Zbârcea & Asociații este una dintre firmele de avocatură de cea mai înaltă calitate din România, cu o echipă remarcabilă și servicii de top la nivelul industriei. Chambers îi califică în Tier One la aproape toate categoriile așa că nu este de mirare că această firmă s-a dezvoltat atât de mult de la lansarea ei, în 2005. Suntem mândri să îi includem în familia Andersen Global”, a precizat Mark Vorsatz, Chairman al Andersen Global și CEO al Andersen Tax LLC.