Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

ANCOM a adoptat proiectul de modificarea Deciziei privind autorizarea furnizării serviciilor audiovizuale

ANCOM a anunțat că a adoptat la 16 aprilie un proiect de decizie pentru modificarea şi completarea Deciziei preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 629/2010 privind procedura de autorizare a furnizării serviciilor de programe audiovizuale, informează Media Expres.
logo_ancom_ro.jpg

Prin această decizie, Autoritatea a clarificat condițiile de eliberare, modificare și prelungire a licenţei de emisie şi a licenţei de utilizare a frecvențelor radio în sistem digital terestru, inclusiv a autorizației tehnice și a autorizației de asignare a frecvențelor.

Astfel, în cazul modificării licenței de emisie a unui furnizor ca urmare a modificării datelor de identificare ale acestuia, ANCOM va actualiza automat, în 15 zile, și autorizația tehnică a furnizorului. De asemenea, termenul de efectuare a verificărilor tehnice în vederea autorizării se va calcula de la data depunerii documentaţiei complete de către titular, iar termenul limită pentru depunerea solicitărilor de prelungire a termenului de valabilitate a licențelor de emisie va fi de 45 de zile calendaristice.

Prin acest proiect, autoritatea propune şi o nouă abordare legată de modificarea şi prelungirea drepturilor de utilizare, menită a fluidiza procesul de eliberare a acestor acte administrative.

Decizia va fi trimisă spre publicare în Monitorul Oficial al României și va intra în vigoare la data publicării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii