Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Anca Rarău, directorul executiv de marketing al BCR, va prelua din luna iulie postul de consilier al președintelui băncii

Începând cu luna iulie a.c., Anca Rarău, directorul de marketing al BCR, va prelua funcția de consilier al președintelui BCR, Sergiu Manea. Odată cu această decizie, la solicitarea sa, Anca Rarău se va muta în Cluj, orașul natal, iar Ionuț Stanimir, directorul de comunicare al băncii, va asigura și coordonarea interimară a direcției marketing.
locul 38 - Anca Rarau - BCR.

Anca Rarău are o experiență de peste 20 de ani în marketing, alăturându-se Băncii Comerciale Române în toamna anului 2012.

De-a lungul carierei, ea a coordonat proiecte de anvergură și a obținut, împreună cu echipele aflate sub conducerea sa, premii și distincții pentru eficientă campaniilor realizate.

Absolventă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Științe Economice, având un EMBA la Conservatoire Naționale des Arts et Métiers din Paris și un master acordat de Academia de Studii Economice București, Anca Rarău își va continua activitatea în zona de consiliere și strategie de brand.

VEZI BILANȚURILE FINANCIARE ALE AGENȚIILOR DE PUBLICITATE ÎN 2016 – ACTUALIZAT

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii