Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Anca Jurma a preluat mandatul de procuror-șef interimar al DNA

DNA va trebui să rămână în continuare o instituţie puternică, independentă şi relevantă, a afirmat Anca Jurma, care a preluat joi, pentru o perioadă de şase luni, funcţia de procuror-şef al Direcţiei, după ce luni preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, informează News.ro.
Anca Jurma

La preluarea mandatului de procuror-șef al DNA, Anca Jurma a declarat că se va strădui să asigure un „interimar echiliberat“.

Anca Jurma, interimar la conducerea DNA: „Mulţumesc conducerii Ministerului Public, procurorului general, pentru susţinerea pe care o arată în mod constant DNA şi misiunii acesteia de luptă împotriva corupţiei. De asemenea, îi mulţumesc doamnei Laura Codruţa Kovesi pentru întreaga activitate desfăşurată în fruntea DNA. DNA este atât o parte a sistemului judiciar românesc, cât şi o autoritate naţională anticorupţie în sensul Convenţiei ONU împotriva corupţiei. Prin urmare, DNA are o răspundere majoră în îndeplinirea mandatului pe care legea îl conferă şi anume combaterea corupţiei la nivel înalt. În aceste sens, DNA va trebui să rămână în continuare o instituţie puternică, independentă şi relevantă, atât timp cât România încă se confruntă cu fenomenul corupţiei”.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR PENTRU COPII ȘI TINERET – IUNIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii