FacebookTwitterLinkedIn

Anca Damour, membru executiv în board-ul Carrefour România, părăsește compania după 19 ani de activitate.

Anca Damour a debutat profesional în echipa Carrefour, în 2002, încă de la intrarea retailerului în România. De-a lungul timpului, Anca Damour a ocupat mai multe poziții în cadrul companiei, iar după șapte ani ca director juridic, implicată în toate liniile de business ale companiei, ea a condus divizia imobiliară a retailerului francez în România, Carrefour Property România.

Începând din 2013, Anca Damour a ocupat poziția de membru în boardul Carrefour, responsabilă de zone precum expansiune şi real estate, afaceri corporative, juridic, responsabilitate socială şi comunicare externă.

Îi mulțumim Ancăi Damour pentru leadership, dedicarea și pasiunea investite în construirea unei echipe și proiecte puternice de care suntem mândri. Lumea Carrefour România este despre Oameni, împreună cu cei peste 18.000 de colegi continuăm direcția de transformare a business-ului acționând cu responsabilitate față de angajați, consumatori, parteneri, mediu și comunități“, au declarat reprezentanții Carrefour România, la solicitarea Forbes România.

Contactată de Forbes Romania, Anca Damour a confirmat plecarea.

În prezent, Carrefour România este al treilea cel mai important jucător din piața locală de retail după cifra de afaceri. Compania deține peste 360 de magazine în țară, serviciile de online shopping cu livrare acasă Click & Collect și platforma Bringo.

Carrefour România a încheiat primul semestru al acestui an cu o cifră de afaceri de 1,12 miliarde de euro, în creștere a vânzărilor organice cu 3,2%, potrivit ultimului raport financiar.