Cautare
, Contributor

Travel |
|

ANAT: Turcia este o destinaţie sigură pentru turişti

Istanbul
În ciuda protestelor care au cuprins Istanbului şi o parte dintre marile oraşe ale Turciei, ANAT dă asigurări că această ţară continuă să fie o destinaţie sigură pentru turişti, menţionând că rămâne în continuare în top 3 destinaţii preferate de români.

„Situaţia din Istanbul este pe punctul de a se stabiliza. Premierul Erdogan se va întâlni astăzi cu protestatarii din Ankara”, informează ANAT.

ANAT adaugă că „turiştii români pot să viziteze fără reţineri Istanbulul, evitând seara zona Taksim. În zonele turistice ale Turciei, Antalya, Bodrum, Kuşadasi, activitatea turistică se desfăşoară absolut normal”.

Reprezentanţii ANAT mai menţionează că ţin legătura cu preşedintele TURSAB, Basaran Ulusoy, care, la rândul său, le-a dat asigurări că evenimentele recente, prezentate pe larg în  presa internaţională,  nu au condus la nici un fel de probleme de transport, nici în Istanbul, nici în alte zone din Turcia şi nu împiedică nici o activitate turistică.

Cu toate acestea, în ultimele două săptămâni de la declanşarea protestelor, trei persoane şi-au pierdut viaţa, câteva mii au fost rănite şi foarte mulţi protestatari au fost arestaţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii