Cautare
, Contributor

Analize |
|

Analiză: Digitalizarea, ignorată de societățile care au aplicat pentru Măsura 3, Granturi pentru investiții

Tendință crescută pentru achizițiile imobiliare precum hale industriale, spații comerciale sau clădiri de birouri și un interes mic pentru investițiile în echipamente tehnologice menite să conducă la expansiunea digitalizării.
shutterstock_765947833

Acestea sunt concluziile unei analize realizate de InAfaceri.ro, o aplicație destinată antreprenorilor cu sprijinul Termene.ro, în vederea eligibilității pentru Măsura 3.

Conform acestora, un procent semnificativ din cele peste 1400 de societăți analizate care au decis să aplice pentru Măsura 3 și să beneficieze de fonduri nerambursabile au ales să facă achiziții ce includ o gamă diversificată de spații. Utilajele și echipamentele pentru implementarea digitalizării au fost însă ignorate aproape în totalitate.

„Concluzia este că peste 80% din societățile care aplică la această Măsură fac achiziții imobiliare: spații comerciale, spații de birou sau hale industriale. Prea puțin utilaje și extrem de puține echipamente pentru digitalizare”, a explicat Alin Meteșan, fondatorul aplicației InAfaceri.ro.

Potrivit acestuia, rezultatele sunt dezamăgitoare având în vedere poziția importantă pe care o ocupă acum digitalizarea în aproape fiecare domeniu al vieții cotidiene.

InAfaceri.ro este o aplicație destinată exclusiv antreprenorilor care își doresc să-și dezvolte business-urile. Aplicația oferă servicii precum: vânzarea/cumpărarea afacerilor, accesarea de  finanțări, dar și promovarea de business-uri și servicii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii