Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Analiză: 50% dintre turiștii care mergeau în Turcia sau Grecia au ales Bulgaria

Bulgaria a atras, în ultimele două luni, 50% dintre turiştii care în mod normal mergeau în Turcia sau în Grecia, arată o analiză publicată recent.  
plaja Bulgaria

Analiza realizată de Travel Planner, agenţie specializată în vacanţe pe litoral în Bulgaria şi Grecia, arată că s-a coagulat un nucleu de turişti cu venituri peste medie care sunt dispuşi să cheltuiască mai mult pentru că sunt obişnuiţi să obțină calitatea din Grecia şi Turcia, informează Agerpres.

“Cei care merg în Turcia şi în Grecia de obicei caută acum hoteluri în Bulgaria, deoarece este cea mai permisivă destinaţie pentru turiştii români, nu solicită testele PCR, nu trebuie să stai în carantină la întoarcere pentru că nu s-a reportat niciun caz de covid-19 pe litoralul bulgăresc şi reprezintă una dintre cele mai sigure destinaţii europene”, a declarat Sebastian Constantinescu, CEO Travel Planner.

Potrivit acestuia, în ultimele două luni peste 1.800 de clienţi au renunţat la Grecia şi Turcia pentru a veni în Bulgaria în lunile august şi septembrie. 

„În continuare, ne aşteptăm ca acest număr să crească, mai ales că nu sunt puţini hotelierii bulgari care au păstrat calitatea serviciilor, deşi în general există o scădere a calităţii serviciilor datorită acestor reduceri de până la 40%. Cu toate acestea, Bulgaria continuă să aibă un raport calitate-preţ foarte bun. Sunt multe hoteluri de calitate, în regim all inclusive, care aduc aminte de resorturile turceşti”, a mai spus Sebastian Constantinescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii