Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

ANAF scoate la licitație proprietățile lui Sorin Ovidiu Vîntu

Astăzi, ANAF organizează licitaţiile pentru vânzarea unor proprietăţi deţinute de Sorin Ovidiu Vîntu şi puse sub sechestru în dosarul FNI, în care fostul proprietar al grupului de presă Realitatea-Cațavencu a fost condamnat la 8 ani de închisoare şi la confiscarea a 13 milioane de dolari, informează NEWS.RO.
SORIN OVIDIU VANTU

Statul va încerca joi să vândă Complexul „Lebăda” de la Crişan, Complexul „Sulina” şi o proprietate situată în Mihăileşti, sperând să recupereze peste 2,5 milioane de euro de la Vîntu.

Complexul hotelier „Lebăda” de la Crişan, situat pe braţul Sulina, are o suprafaţă totală de aproape 4 hectare şi un preţ de pornire a licitaţiei de 7.464.570 lei (1.622.732 euro) fără TVA. Proprietatea include hotel, restaurant, popicărie, bazin de înot, discotecă, gheţărie, instalaţie solară, bucătărie, centrală termică şi turn de observare.

Complexul hotelier „Sulina”, din Sulina, cu suprafaţă totală de peste 1,4 hectare, are  preţ de pornire a licitaţiei de 4.355.446 lei (946.836 euro) fără TVA. Este vorba despre un restaurant şi un hotel cu trei etaje.

O altă proprietate scoasă la vânzare este cea situată în Mihăileşti, cu o suprafaţă totală de 1.905 mp, din care 1543 mp curţi şi construcţii şi 362 mp arabil. Preţul de pornire a licitaţiei este de 282.319 lei (61.373 euro) fără TVA. Clădirea este formată din parte şi mansardă,, cu o suprafaţă totală de 267 de metri pătraţi.

CITEȘTE: VREAU TWIN PEAKS!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii