Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

ANAF: Proiectul noii Declarații Unice care acordă bonificații celor care își achită obligaţiile fiscale anuale până la 30 iunie 2020

ANAF va modifica formularul Declarației Unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice pentru a permite acordarea de bonificații celor care achită obligaţiile fiscale anuale pentru anul 2019, notează Hotnews.  
 aboneaza-te
anaf-romania

Proiectul de modificare a fost publicat miercuri dimineață și menține cota de 5% bonificație pentru depunerea Declaraţiei Unice prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, până la 30 iunie.

VEZI AICI PROIECTUL ANAF

Contribuabilii pot beneficia de bonificații prin completarea și depunerea Declarației Unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice – Capitolul I, până la data de 30 iunie 2020 inclusiv, cu respectarea condițiilor prevăzute de ordonanță.
Bonificaţia se determină de contribuabil şi se evidenţiază în mod distinct în declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoane fizice, sub rezerva verificării ulterioare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii