FacebookTwitterLinkedIn

Numirile survin în urma deciziilor prim-ministrului României, publicate în Monitorul Oficial nr. 579 din 20 iunie 2017.

De asemenea, acestea numiri se fac la doar două zile după înlocuirea șefului Fiscului. În data de 18 iulie, premierul a numit-o pe Mirela Călugăreanu în funcția de președinte al ANAF, în locul lui Bogdan-Nicolae Stan.

Premierul a numit-o pe Mirela Călugăreanu în funcția de președinte al ANAF, în locul lui Bogdan Stan

Daniel Mihail Tudor este noul vicepreședinte coordonator al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, cu rang de subsecretar de stat. Anterior numirii, el a ocupat funcția de director executiv adjunct inspecție fiscală la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București.

Şeful Direcţiei Antifraudă a fost înlocuit

Daniel Florin Anghel îl înlocuiește în funcția de vicepreședinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat și coordonator al activității de colectare a veniturilor publice, pe Sorin Cristian Giuvelea. Anterior numirii, el a ocupat funcții de șef administrație în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București.

Noul președinte al ANAF, Mirela Călugăreanu: „Împreună cu Ministerul Finanțelor Publice vom face toate demersurile necesare pentru a ne încadra în ținta de deficit de 3%”

Fostul șef al ANAF, demis la începtul săptămânii, Bogdan-Nicolae Stan a fost numit în funcția de vicepreședinte al ANAF, coordonator al activității de inspecție fiscală. El are experiență în domeniul inspecției fiscale, exercitată în funcții de conducere, atât la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, cât și la Direcția Generală a Finanțelor Publice Ilfov.

Nicolae Pietrăreanu este noul vicepreședinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, coordonator al Direcției Generale a Vămilor. Dânsul a ocupat funcții importante în cadrul Vămii românești, precum cea de director al Biroului Vamal Constanța Sud – Agigea.

Surse Reuters: OTP va cumpăra Banca Românească. Noua bancă intră în Top 10