Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

ANAF a lansat o amplă operațiune de combatere a traficului ilicit de țigări

ANAF a declanşat „Operaţiunea Scut 2017", pentru combaterea traficului ilicit la frontierele U.E. Începând cu data de 5 februarie 2017 s-au intensificat controalele la frontieră, în trafic, pieţe, târguri şi oboare, în vederea eliminării ţigaretelor provenite din trafic ilicit, informează MEDIAFAX.
anaf-romania

Principalele pârghii de control, pe lângã intensificarea controlului la frontieră, vor fi controalele cu echipe canine şi controalele efectuate de echipele mobile ale Direcţiei Generale a Vămilor din cadrul ANAF, reactivate în luna ianuarie 2017.

În cadrul acestei operaţiuni, Direcţia Generală a Vãmilor va beneficia şi de sprijinul Direcţiei Generale Antifraudã Fiscalã şi al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontierã.

Combaterea traficului ilicit cu ţigarete reprezintã o prioritate a ANAF, ţinta fiind reducerea traficului ilicit cu ţigarete pânã la nivelul mediei din cadrul U.E., se arată în comunicatul Fiscului.

CITEȘTE: SCRISOREA DISPERATĂ A UNEI „DOAMNE”

Anul trecut, statul român a pierdut în jur de 672 milioane de euro din cauza contrabandei cu ţigarete, conform estimărilor oficiale.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii