Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

ANAF demarează operațiunea „Revelion 2016’” pe 31 decembrie

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe, pe 31 decembrie, o nouă operațiune denumită „Revelion 2016” prin care inspectorii vor controla localurile care organizează petreceri la cumpăna dintre ani, se arată într-un comunicat remis, luni, Agerpres.
anaf-romania

„După finalizarea primei etape a operațiunii Cristal și până la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toată țara să fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumită “Revelion 2016”. Astfel, în intervalul 31.12.2015 — 05.01.2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de revelion”, se arată în comunicat, informează Agerpres.

ANAF: VENITURI NEDECLARATE DE PESTE 86,948 DE MILIOANE DE LEI LA 10 PERSOANE FIZICE CU AVERI MARI

În cadrul acestei operațiuni se urmărește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de Revelion vândute, precum și încasările din seara de Revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

„Acțiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionărilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcătuit profilul de risc și eșantionul de verificat”, mai informează ANAF, potrivit Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii