Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

ANAF acordă bonificații pentru cei care îşi achită impozitele sau contribuțiile până pe 30 iunie

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) anunță că a modificat Declarația Unică astfel încât să le permită celor care achită impozitele sau contribuțiile până la 30 iunie obținerea unor bonificații de până la 10%.
anaf-romania

ANAF precizează într-un comunicat că se acordă o bonificație de 5% pentru plata impozitului pe venit a contribuției de asigurări sociale și de sănătate pe 2019, dacă obligațiile fiscale se plătesc până la sfârșitul lunii și încă 5% dacă formularul se depune electronic, informează RADOR.

Potrivit ANAF și contribuabilii care au depus deja declarația pot obține aceste beneficii prin transmiterea unei declarații rectificative.

ANAF reamintește că pentru obținerea de informații și depunerea declarațiilor se poate utiliza spațiul privat virtual, iar plata poate fi efectuată prin internet banking sau ghiseul.ro.

Pe de altă parte, ANAF a anunțat că luni, de Rusalii, timp de trei ore, în intervalul orar 7:00 – 10:00, site-ul său va fi nefuncțional, din cauza unor operațiuni de mentenanță.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii