FacebookTwitterLinkedIn

Ana Maria Mihăescu – Locul 3 în Top 50 cele mai influente, ediția 2016

Ea a fost manager regional al IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale, iar, în prezent, este membru independent în Consiliul de Supraveghere al băncii româneşti cu capital austriac Raiffeisen Bank.

Aceasta și-a început mandatul de membru interimar în Consiliul de Administrație al MedLife de la data de 1 septembrie 2017.

În ultimii 20 ani, Ana Maria Mihăescu a condus misiunea Corporaţiei Financiare Internaţionale din România, divizie a Băncii Mondiale şi cel mai mare finanţator al sectorului privat în ţările emergente. În perioada 2011 – 2016, ea a avut un rol decizional în ceea ce priveşte proiectele IFC din mai multe ţări europene, inclusiv România.

Anterior, ea a ocupat funcţii de top management în sectorul bancar. Începând din anul 2016, Mihaescu face parte din Consiliul de Supravechere Raiffeisen Bank ocupând funcţia de membru independent, pentru un mandat de patru ani.

Căpitanul de parteneriate

Totodată, Mihaela-Gabriela Cristescu s-a retras din Consiliul de Administrație MedLife, depunându-și demisia în data de 31 august 2017. Cristescu era membru în Consiliul de Administraţie MedLife din 2006, fiind și fondatorul companiei.

Consiliul de Administraţie MedLife este format, în acest moment, din șase membri. Acţionarii MedLife urmează să supună la vot, în următoarea Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor, numirea noului membru din Consiliul de Administraţie al companiei.

MIHAELA MARCU CRISTESCU – Locul 27 în Top 50 cele mai influente, ediția 2014