Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Ana Krasovschi pleacă din Comitetul Executiv al Carrefour România, începând cu 1 august 2020

Ana Krasovschi pleacă din Comitetul Executiv al Carrefour România, începând cu 1 august, după mai mult de 20 de ani petrecuți în companie. Aceasta ocupa totodată și funcția de Director Resurse Umane.
 aboneaza-te
Ana Krasovschi

De când s-a alăturat Carrefour, în 2000, înainte de deschiderea primului hipermarket din România, ea a condus echipa de Resurse Umane, trecând prin multiple etape de dezvoltare, cu dedicare și profesionalism și contribuind, astfel, la succesul business-ului companiei în România.

Ana Krasovschi a dezvoltat și implementat strategia de Resurse Umane pentru toate liniile de business ale Carrefour România. De-a lungul timpului, a avut o contribuție semnificativă la creșterea puternică a afacerii și la transformarea Carrefour în organizația modernă și agilă care este astăzi, remodelând complet procesele de Resurse Umane din zona de management al talentelor sau de învățare și dezvoltare. Prin toate acestea, Ana a jucat un rol activ în construirea unei companii de top, angajator preferat, și recunoscută pentru practicile sale inovatoare.

„Vreau să îi mulțumesc Anei pentru angajamentul ei de a face din Carrefour România un loc de muncă extraordinar și să îi urez mult succes în continuare în viața profesională”, a declarat Jean RICHARD DE LATOUR, CEO Carrefour România.

Până la numirea unui înlocuitor permanent, Irina Chende – Director Reward și Dezvoltare Resurse Umane va asigura managementul interimar al departamentului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii