Cautare
, Forbes Staff

Travel |
|

ANA Hotels Bradul, investiție de peste 2 milioane de euro

ANA Hotels a redeschis hotelul Bradul, din stațiunea montană Poiana Brașov, în urma unei investiții de peste două milioane de euro.
ANA Hotels Bradul _deluxe_room

Investiția constă în renovarea și redecorarea unității hoteliere. Pentru cei pasionați de ambianța designului interior, Ana Hotels Bradul deține 59 de camere decorate într-un stil minimalist îmbinat cu particularități rustice, specifice zonei montane.  Pentru tavan și podele, dar și o parte din mobilier, s-a folosit o esență naturală de stejar auriu, iar băile și holurile se bucură de marmura de Carrara și granitul Chocolate Brown din Bazilia.

,,Avem 59 de camere proaspăt renovate, investiția a fost de două milioane de euro. Totul s-a realizat într-un timp record, de trei luni și jumătate. Am avut o echipă de ingineri extraordinară, care au fost permanent pe șantier. Am avut parteneri cu care s-a lucrat foarte bine și prin tot ceea ce s-a realizat, s-a ținut cont și s-a dorit a fi cel mai bun”,  declară Carmina Gal, general manager ANA Hotels Poiana Braşov.

GALERIE FOTO: ANA Hotels Bradul, Poiana Brașov

,,Suntem o destinație pentru tot anul. Vrem să arătăm românilor, în primul rând, pentru că de multe ori ne adresăm oamenilor din România, că suntem o destinație unde și vara oamenii pot veni, se pot relaxa și pot petrece o vacanță minunată”, a mai adăugat Carmina Gal, general manager ANA Hotels Poiana Braşov.

La redeschiderea unității hoteliere Bradul, din Poiana Brașov, a participat și managerul ANA Hotels, Christine Shillings, care a declarat că:

„Lucrăm îndeaproape cu autorităţile locale, deoarece Poiana Braşov nu este doar un resort de schi foarte bine dezvoltat, ci are multe de oferit şi pe timp de vară. Aproximativ 70% dintre turiştii noştri din Poiana Braşov sunt români, restul fiind străini. Cei mai mulţi străini vin din Austria şi Germania.”

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii