Cautare
, Staff

Lideri |
|

Ana Dumitrache, fostul Co-Country Head al CTP România, se alătură CBRE România drept Head of Investment Property

CBRE, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară din țara noastră, a cooptat-o în echipa de management din România pe Ana Dumitrache, care va conduce, începând din februarie, departamentul de investiții al companiei, din funcția de Head of Investment Properties.
 aboneaza-te
Foto_Ana Dumitrache_gala

Dumitrache are experiență ca bancher de real estate (Volksbank și BCR) și în zona de dezvoltare imobiliară (CTP România).

La CBRE, Ana Dumitrache își propune să transforme divizia de investiții a CBRE într-un one stop shop în care se poate găsi de la brokerage, evaluare și project management până la debt advisory.

Am avut, întotdeauna, o poziție de consultant, în toată carieră mea de până acum, și mă voi strădui să îmi impun valorile și să fiu în continuare un consultant de încredere, cu un simț acut al confidențialității, responsabil și concentrat pe rezultate”, spune Ana Dumitrache.

Valoarea proiectelor de investiții imobiliare coordonate de către CBRE, în ultimii patru ani,se apropie de jumătate de miliard de euro. Printre tranzacțiile în care a fost implicată echipa de specialiști în vânzări și achiziții a CBRE se numără vânzarea celor trei clădiri ale Skanska din nordul Bucureștiului către Globalworth, vânzarea centrelor comerciale Felicia Iași și Electroputere Craiova și achiziția P3 de către GIC, fondul suveran din Singapore.

„Rezultatele bune ale CBRE sunt rezultate de echipă. În muncă noastră, consultanții sunt cei care fac diferența. Odată cu venirea Anei, un specialist care îmbină perspectiva finanțatorului cu experiență și curajul dezvoltatorului, ne consolidăm echipa și suntem pregătiți să oferim soluții care să facă posibile proiecte complexe ale clienților noștri”, a declarat Răzvan Iorgu, Managing Director al CBRE România.

Conform analizelor CBRE, rezultatele macroeconomice ale României sunt în continuare foarte atractive pentru investiții imobiliare, atât în București, cât și în alte orașe aflate în plină dezvoltare.

„În ultimii doi ani, investițile imobiliare în afară Bucureștiului le-au depășit pe cele din Capitală. Datele CBRE mai arată că toate tipurile de proprietăți (birouri, logistică, retail, hoteluri și ansambluri rezidențiale) prezintă interes pentru investitori, în special cele cu un potențial de exploatare pe o perioada mai mare de timp”, au mai spus reprezentanții CBRE.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii