Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Amway se extinde în Bulgaria

Compania Amway, unul dintre principalii jucători pe piaţa de frumusețe, nutriție și îngrijirea locuinței şi una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume, a ales să se lanseză pe piața din Bulgaria.
amway

Bulgaria se alătură celor peste 100 de țări în care Amway este prezentă și reprezintă a 30-a piață europeană pentru companie. Amway operează în 29 de piețe din Europa, unde activează 1.150 angajați și peste 250.000 Întreprinzători Privați Autorizați.

Operațiunile Amway din Bulgaria se bazează pe un model de vânzari directe, care, de peste 50 de ani, s-a dovedit a fi de succes în întreaga lume. Produsele de înaltă calitate ale companiei sunt disponibile exclusiv prin rețeaua de Întreprinzători Privați Autorizați Amway. Amway are în plan să se extindă în Bulgaria, iar până la finele anului 2014 să aibă 17.000 Întreprinzători Privați Autorizați în această nouă piață.

„Bulgaria este o piață cu potențial ridicat, unde consumatorii sunt pretențioși și doresc din ce în ce mai multe produse de înaltă calitate. Suntem bucuroși să deservim această piață cu produsele noastre, dar și cu modelul nostru de afaceri. Amway încurajează și sprijină Întreprinzătorii Privați Autorizați să își atingă potențialul maxim de succes, oferindu-le posibilitatea de a obține mai multe venituri, în timpul lor liber. Totodată, Amway le oferă instrumentele necesare pentru a găsi, ca antreprenori, un echilibru propriu între viața personală și cea profesională, care să le întoarcă beneficii pe măsura eforturilor depuse. Distibuitorii noștri sunt forța motrice care ne propulsează afacerea spre sucess și sunt convinsă că Amway Bulgaria va crește în ritm accelerat”, a declarat Ioana Enache, General Manager Amway pe România și Bulgaria.

În 2013, Amway a înregistrat venituri totale de peste 11,8 miliarde dolari, și se află în plin proces expansiune a departamentelor de producție și cercetare-dezvoltare, în valoare de 332 milioane de dolari, pentru a susține continua dezvoltare a activității.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii