Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Amway lansează colecţia ARTISTRY STUDIO NYC Edition

ARTISTRY STUDIO este colecția perfectă pentru trendsetterii urbani care trăiesc viața din plin. A fost creată cu gândul la cele mai interesante orașe ale lumii și la stilurile de viață care le caracterizează.
Artistry Studio Fall 2018 NYC Edition - Image B

Prima oprire este la New York.  Produsele ARTISTRY STUDIO NYC Edition sunt inspirate de luminile sclipitoare, culorile și distracția caracteristice metropolei americane.

Pentru Amway, lansarea colecţiei Artistry Studio New York este o premieră, fiind prima dată cand ne asociem cu lumea artei şi ne propunem să redăm stilul de viaţă al unui artist în mediul urban, având ca inspiraţie New York-ul – o metropolă mereu dinamică”, menţionează Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria şi Grecia.

În acest context, Amway va fi partenerul oficial al evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor şi va susţine două tinere artiste în demersul lor de a-şi valorifica pasiunea pentru pictură.

Pe 5 octombrie Amway Business Center va deveni pentru o seară Artistry Studio Gallery, unde Yahfouf Dragomir Elena Irina şi Cosoianu Sinziana-Daniela, studente la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, vor avea ocazia să îşi expună lucrările.

Ambalajul de excepție al colecției, realizat de artista Lady JDay, în prezent stabilită la New York, este o paradă a culorilor trendy, pe gustul oricărei passionista cu imaginație.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii