Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

AmRest își extinde lanțul de restaurante prin deschiderea primei locații Burger King în Brașov

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, inaugurează astăzi primul restaurant Burger King deschis în afara Capitalei.
19,December,2019-bucharest,,Romania.,The,Burger,King,Opening,Up,With

Restaurantul va fi deschis în Brașov și va avea o echipă de 30 de experți în pregătirea burgerilor pe grătar, susțin reprezentanții companiei.

„ (…) Suntem extrem de entuziasmați de acest moment, mai ales că anul trecut a fost unul provocator pentru toată lumea. Însă cu multă muncă și alături de o echipă dedicată, ne-am adaptat rapid depunând toate eforturile necesare pentru a continua să oferim servicii rapide și de calitate. Lucrăm constant la planurile noastre de expansiune în regiune, așa cum a promis”, a declarat Abdalla Hafez, Brand President Burger King.

De la intrarea pe piața din România în 2019, Burger King a deschis opt restaurante în locații cheie ale Capitalei (trei de tip in-line și cinci situate în centre comerciale) și unul în Brașov.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii