Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AMPRO Design este prezentă în Calendarul Huber Group

Pagina_Morărița.jpg
Două lucrări ale AMPRO Design, „Morărița” și „X Snacks”, sunt prezente în ediția 2014 a Calendarului Huber Group. Editat împreună cu EPDA (European Packaging Design Association), calendarul evidențiază calitatea printului și a metodelor inovative ce pot fi folosite în design-ul de ambalaj.

Cele 12 lucrări care corespund fiecărei luni a anului au fost selectate din aproximativ 50 de propuneri venite din partea a 17 agenții europene.

Ideea apariției calendarului se bazează pe faptul că două treimi din consumatori aleg produsul pe care urmează să-l cumpere sub influența ambalajului.

„Culorile pot declanșa sentimente și asocieri total diferite, în funcție de variabilele geografice și culturale ale oamenilor. Alegerea lucrărilor de către Huber Group s-a bazat pe creativitatea demonstrată în fiecare proiect”, declară responsabilii companiei.

 

Irinel Ionescu, Creative Partner al AMPRO Design, a declarat: „Prezența celor două lucrări ale noastre în paginile calendarului Huber nu face altceva decât să confirme premiile internaționale pe care le-au primit deja Morărița și X Snacks”.

Huber Group este unul dintre cei mai mari producători mondiali de cerneluri și, totodată, oferă soluții de printare, lăcuire și alte efecte speciale pentru print. În prezent, compania deține sedii în peste 200 de locații în întreaga lume, având peste 3.600 de angajați și o capacite de producție anuală de peste 340 000 de tone.

Înfiinţată în 2005, AMPRO Design este una dintre cele mai premiate la nivel internațional agenţii de brand şi packaging design din România. Obiectivul AMPRO Design este să ajute produsele clienţilor să fie remarcate, memorate şi să se vândă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii